Сăutare:Supă de legume
Ce este hrișca și cum o folosim în mâncare? În Bucovina se fac sarmale sau pilaf din această plantă
Hrișca, cunoscută și sub denumirea de „grâu negru”, este un aliment valoros, care și-a găsit locul în bucătăria românească de-a lungul secolelor, în special în Nord. Originară din Asia…
-
04 Iulie 2024 20:44
Detalii despre cazul de intoxicație de la gimnaziul din Cioc-Maidan
În total, ca urmare a intoxicației alimentare de la gimnaziul din Cioc-Maidan, UTA Găgăuzia, 120 de copii au fost consultați la domiciliu, iar 35 au fost internați în spital.
-
04 Martie 2020 09:11
Sfatul nutriționistului după Sărbători: "În primul rând, fără vinovăție!"
Nutriționiștii spun că efectele exagerările din perioada Sărbătorilor, cu mese multe și copioase, ore de masă neobișnuite, porții mari și gazde care nu se pot refuza, pot fi depășite "ușor…
-
02 Ianuarie 2019 14:30
Rețeta zilei | Supă-cremă de legume, ca-n satul bunicilor noastre
Reteta zilei de azi nu-i altceva decat... o supa crema de legume, dar facuta asa, ca-n satul bunicilor noastre.
-
25 Noiembrie 2017 12:35
Kilogramele acumulate de sărbători se pot menține până vara următoare
Un studiu efectuat pe circa 3.000 de persoane adulte din trei țări și publicat recent în ''New England Journal of Medicine'' (NEJM), a evidențiat faptul că greutatea nedorită acumulată în timpul…
-
02 Ianuarie 2017 09:14
Opinia nutriționistului: Dieta de "recuperare" după sărbători
Zilele de Crăciun și Anul Nou înseamnă mai multă liniște și odihnă, desprinderea de realitatea de la serviciu sau de la școală și de grijile cotidiene, însă, de cele mai multe ori,…
-
04 Ianuarie 2016 09:49
Cum să te menții cu portocale
Portocalele sunt bogate în vitamine (A, B, C) și minerale (calciu, sodiu, potasiu, magneziu, cupru, sulf și clor).
-
22 Aprilie 2015 08:19

